logo

Ремонтни и довършителни дейности на жилища и офиси

 • Списък с услуги

  [450kb]
 • Ценова листа

  [860kb]

Без значение дали търсите шпакловка на ниски цени в Перник, Брезник, София или някой друг областен град, нашите екипи ще приложат своя колективен опит във всеки милиметър от вашите стени или тавани.

Awesome Image
...

Видове шпакловки

Преди да започнете да кърпите(шпакловате) прегледайте стената за нездрави участъци изчистете от прах или остатъци от тапети или други неравности като камъчета,грапавини.


Гипсова шпакловка – това може би е най-разпространеният модерен вид шпакловка. Материалите, които се използват за нея са модерни и висококачествени. Този вид шпакловка се отличава с еластичност и пластичност, което прави и площта, върху която е нанесена много по-лесна за последваща обработка.


Шпакловка с гипсово лепило – гипсовото лепило се използва за основи, които не са много стабилни, както и стени и тавани, които са по-износени. То е от среден ценови клас и слоят при шпакловка с него става много твърд и труден за нараняване. Основно се използва за лепене на орнаменти, блокчета и гипсови плоскости, но отлично се използва и за шпакловка. При него е нужна допълнителна фина шпакловка, тъй като не позволява да се шкури.


Гипсова шпакловка със строителен гипс – този вид шпакловка е много разпространена, но технологията е сравнително остаряла. Основно предимство е, че понася плътни слоеве при нанасяне на сместа и крайният резултат на шпакловката може да бъде отлично гладък. По време на работа обаче може да бъде изразходвано изключително голямо количество материал.


Фина шпакловка – малко преди приключване следва фината шпакловка. Фините елементи не бива да бъдат пренебрегвани или подценявани, ако искате да имате перфектен резултат. При фината шпакловка се обработват повърхността с готови или полуготови фини и пастообразни смеси. Нашите специалисти най-точно ще могат да преценят кои са най-подходящи за шпакловката на вашия ремонт.


Шкурене – завършването на шпакловката се състои в шкурене. То трябва да бъде извършено много прецизно и фино, тъй като е последният етап в шпакловката. Шкуренето може да се извърши ръчно и на машина. Изборът за вашата шпакловка зависи от различни фактори, които да бъдат благоприятни за последващото боядисване или поставяне на тапети.

 • Рентабилност

  Офертата се дава след оглед на място!

 • Безопастност

  Взимаме всички необходими мерки за безопасност и организация на работното място при извършване на работа

 • Качество

  Предлагаме да попитате нашите клиенти и да разгледате техните мнения и оценки.

Шпакловки и изравняване на стени

Търсите фирма с опит при шпакловка? Фирма, която е способна бързо и качествено да положи шпакловка по вашите стени и тавани?

 • Как се определя цена за шпакловане

  Цената за шпакловане се определя от вида, износеността и квадратурата на стените и таваните. В зависимост от нужната подготовка, цената може да варира, но не значително.

 • Кога е необходима шпакловка

  Шпакловката е основния метод за изравняване на стени. Шпакловка се ползва при довършителните ремонти дейности – при „голи” стени с незавършена повръхност.

 • Защо да се доверим на ТОП РЕМОНТ при нужда от шпакловка

  Нашият екип знае каква е стойността на един добре изграден и освежен дом, офис или помещение.